PALVELUPAKETIT

Työoikeutta start-up yritykselle

Yritystoiminnan aloitusvaiheessa ei sovi unohtaa työoikeudellista näkökulmaa. Tärkeää on välttää sellaiset virheet, jotka voivat tulla yritykselle kalliiksi. Palvelupaketti sisältää yritykseen tutustumisen, työoikeudellisen kartoituksen sekä työsopimuspohjan laatimisen salassapito- ja kilpailukieltoehtoineen. Palvelupaketin hinta on 248 euroa (sis. alv 24 %).

Työoikeudelliset asiakirjat kuntoon!

Tässä kartoitetaan, että työsuhteeseen liittyvät asiakirjat ovat kunnossa. Työoikeudellisilla asiakirjoilla tarkoitetaan työsopimuksia, johtajasopimuksia, salassapitosopimuksia, kilpailukieltosopimuksia sekä työsuhteen päättämissopimuksia. Myös varoituksen antamista ja työsuhteen irtisanomista tai purkamista koskevat asiakirjat tarkistetaan. Palvelupaketin hinta on 248 euroa (sis. alv 24 %).

Oma työsuhdelakimies

Oma työsuhdelakimies on palvelu, jossa yrityksesi maksaa omasta työoikeuteen erikoistuneesta lakimiehestä kiinteän kuukausihinnan. Palvelu on suunniteltu eritoten yritykselle, joka työllistää 1-10 työntekijää. Lakimies laatii työsuhteeseen liitännäiset ja muut asiakirjat sekä ohjeistaa esihenkilöitä esimerkiksi palkanmaksuun, työehtosopimukseen, vuosilomaan, työaikaan ja varoituksen antamiseen liittyen. Palvelupaketin hinta on alkaen 248 euroa kuukaudessa 12 kuukauden sopimuksella (sis. alv 24 %). Palvelupaketin kesto ja laajuus ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.