PALVELUT

Annamme asiantuntevaa ja kustannustehokasta neuvontaa kaikissa työelämän oikeudellisissa kysymyksissä. Avustamme muun muassa rekrytointitilanteissa, salassapito- ja kilpailukieltosopimusten laadinnassa, työsuhteen ehtojen muuttamisessa sekä työsuhteen päättämistilanteissa. Lisäksi toimimme avustajana oikeudenkäynnissä.

TYÖOIKEUS

Työsuhteen aikana voi tulla eteen tilanteita, joissa tarvitaan oikeudellista apua. Tyypillisiä muutostilanteita ovat työsuhteen irtisanominen ja työsuhteen päättäminen sopimuksella.

Lue lisää »

TYÖSUHDERIIDAT

Työsuhderiitoihin voi varautua jo ennalta. Aina hyvä ennalta varautuminen ei riitä ja työnantajan ja työntekijän välille syntyy riita. Jos työsuhderiitaa ei saada sovittua, asia etenee oikeudenkäyntiin.

Lue lisää »

SOPIMUKSET

Oikein laaditut sopimukset ovat helpoin tapa välttyä työsuhderiidoilta. Laadimme kaikki työsuhteen tärkeät asiakirjat, kuten työsopimukset, johtajasopimukset, salassapitosopimukset ja kilpailukieltosopimukset. Kommentoimme myös jo olemassa olevia työsuhteeseen liittyviä asiakirjoja.

Lue lisää »

KOULUTUKSET

Koulutamme monipuolisesti työoikeudellisista aiheista. Koulutuksissa käydään läpi esimerkiksi työnantajan ja työntekijän oikeuksia ja velvollisuuksia, työsuhteiden erilaisia päättämistilanteita, työsuhteen ehtojen muuttamista sekä uusinta oikeuskäytäntöä.

Lue lisää »

PALVELUPAKETIT

Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja palvelukokonaisuuksia kiinteään hintaan. Suosituimmat palvelupakettimme ovat Työoikeutta start-up yritykselle sekä Työoikeudelliset asiakirjat kuntoon! Molemmissa palvelupaketeissa keskiössä on työsuhderiidoilta välttyminen tulevaisuudessa.

Lue lisää »