PALVELUT

Annamme asiantuntevaa ja kustannustehokasta neuvontaa kaikissa työelämän oikeudellisissa kysymyksissä. Avustamme muun muassa rekrytointitilanteissa, salassapito- ja kilpailukieltosopimusten laadinnassa, työsuhteen ehtojen muuttamisessa sekä työsuhteen päättämistilanteissa. Lisäksi toimimme avustajana oikeudenkäynnissä.

Ota yhteyttä »

TYÖOIKEUS

Työsuhteen aikana voi tulla eteen tilanteita, joissa tarvitaan oikeudellista apua. Tyypillisiä muutostilanteita ovat työsuhteen irtisanominen ja työsuhteen päättäminen sopimuksella.

Lue lisää »

TYÖSUHDERIIDAT

Työsuhderiitoihin voi varautua jo ennalta. Aina hyvä ennalta varautuminen ei riitä ja työnantajan ja työntekijän välille syntyy riita. Jos työsuhderiitaa ei saada sovittua, asia etenee oikeudenkäyntiin.

Lue lisää »

SOPIMUKSET

Oikein laaditut sopimukset ovat helpoin tapa välttyä työsuhderiidoilta. Laadimme kaikki työsuhteen tärkeät asiakirjat, kuten työsopimukset, johtajasopimukset, salassapitosopimukset ja kilpailukieltosopimukset. Kommentoimme myös jo olemassa olevia työsuhteeseen liittyviä asiakirjoja.

Lue lisää »

KOULUTUKSET

Koulutamme monipuolisesti työoikeudellisista aiheista. Koulutuksissa käydään läpi esimerkiksi työnantajan ja työntekijän oikeuksia ja velvollisuuksia, työsuhteiden erilaisia päättämistilanteita, työsuhteen ehtojen muuttamista sekä uusinta oikeuskäytäntöä.

Lue lisää »

PALVELUPAKETIT

Tarjoamme valmiiksi suunniteltuja palvelukokonaisuuksia kiinteään hintaan. Suosituimmat palvelupakettimme ovat Työoikeutta start-up yritykselle sekä Työoikeudelliset asiakirjat kuntoon! Molemmissa palvelupaketeissa keskiössä on työsuhderiidoilta välttyminen tulevaisuudessa.

Lue lisää »